fbpx Продажба на Офис в Област Пловдив, гр. Пловдив, Център - € 19995 | Tia Estates

Продажба на Офис в Област Пловдив, гр. Пловдив, Център - € 19995

Версия за печатВерсия за печатPDF версияPDF версия
Актуална оферта
Моля, свържете се с нас по телефона, за да се уверите, че офертата е актуална към момента.
Цена: 
€ 19995
Вид имот: 
Вид строителство: 
Етаж: 
4 от 6
Обща площ: 
39.00 кв.м.
Чиста площ: 
23.00 кв.м.
Година: 
2005

Офис за продажба в Бизнес и Търговски Център Рилон.

Офисът е с обща площ от 39 кв м., от които 23 квм едно помещение е ползваемата площ и 16 квм е тераса, част от която може да се усвои и да се увеличи ползваемата площ. 

Намира се на четвърти етаж на секция G , гледа изцяло навътре към вътрешния двор. Окачен таван, оптични кабели за интернет, паркет за под, алуминиева окачена фасада, собствен климатик и индивидуални електромери и водомери.

Сградата се намира на кръстовището на Сточна гара, на 15 мин пеш от Главната търговска улица на града, на 10 мин от Централна гара и Автогара Юг и на 5 мин от Военна Болница.

Сградата е клас А, изцяло офисна, с множество услуги, 24-часова работа 7 дни в седмицата, жива охрана, професионална поддръжка на общите части, оптичен интернет, всички комуникации. В сградата има банки, ИТ компании, софтуерни компании, архитекти, счетоводители, сладкарница Неделя, два ресторанта с обедно меню, магазини алкохол и цигари. 

Сградата разполага със собствен паркинг с над 120 паркоместа, които могат да се наемат, зад нея има голям общински паркинг със свободен достъп за клиенти на сградата.

Разходите по управление на общите части на сградата са в размер на 1,30 лв на кв без ДДС.

Посочената цена не включва ДДС.