fbpx Продажба на Къща в Област Пловдив, с. Куртово Конаре - € 86995 | Tia Estates

Продажба на Къща в Област Пловдив, с. Куртово Конаре - € 86995

Версия за печатВерсия за печатPDF версияPDF версия
Актуална оферта
Моля, свържете се с нас по телефона, за да се уверите, че офертата е актуална към момента.
Цена: 
€ 86995
Вид имот: 
Вид строителство: 
Обща площ: 
144.00 кв.м.
Чиста площ: 
144.00 кв.м.
Обзавеждане: 
обзаведен
Година: 
1973
Особености: 

Къща за продажба в село Куртово Конаре на 17 км от Пловдив.

Разпределение: къщата е функционално разделена на два етажа от по 72 квм, надземният се състои от входно антре, дневна с кухня и трапезария, спалня и баня с тоалетна, полуприземният етаж се състои от антре и три стаи.

Състояние: горният етаж е напълно ремонтиран, довършен и обзаведен, годен за моментално обитаване. Сред екстрите са 5 см допълнителна изолация по фасади, ПВЦ дограма, моторизирани външни щори, скатен окрив с бойлер 180 литра и слънчеви батерии. На долния етаж е ремонтирана една стая, другите две не са, ползват се за склад. Къщата е гредоред, кара таван, има помпа и септична яма.

Двор: къщата се продава заедно с 1.060 дка двор, изцяло озеленен и поддържан със собствена овощна градина, която включва два ореха, киви, дюля, кайсия, грозде и други. Поставен е и постамент за изграждане на покрит гараж, металната врата на който също е поставена, пред къщата свободно паркират още две коли.

Локация: намира се на метри от главния път Пловдив - Кричим, точно след центъра на селото, асфалтов път практически до къщата, 18 мин е до града.