fbpx Наем на Заведение в Област Пловдив, гр. Пловдив, Център - € 1050 | Tia Estates

Наем на Заведение в Област Пловдив, гр. Пловдив, Център - € 1050

Версия за печатВерсия за печатPDF версияPDF версия
Актуална оферта
Моля, свържете се с нас по телефона, за да се уверите, че офертата е актуална към момента.
Цена: 
€ 1050
Вид имот: 
Етаж: 
1 от 4
Обща площ: 
360.00 кв.м.
Чиста площ: 
260.00 кв.м.
Обзавеждане: 
обзаведен
Година: 
2005

Агенция за недвижими имоти Тия Имоти предлага на Вашето внимание оборудвано заведение/ресторант под наем в Бизнес и Търговски Център Рилон.

Сградата се намира на кръстовището на Сточна гара, на 15 мин пеш от Главната търговска улица на града, на 10 мин от Централна гара и Автогара Юг и на 5 мин от Военна Болница.

Ресторантът е с чиста площ от 244 кв м. Състои се от търговска зала с около 80 места, помещение за кухня, два санитарни възела. Към имота има склад с площ от 17 квм на подземно ниво и малък двор с площ около 60 квм с капацитет от 25 места, който към момента е покрит.

Намира се на първи етаж във вътрешната част на сградата, във вътрешния двор, има директен път от бул. Христо Ботев. Окачен таван, оптични кабели за интернет, паркет за под, алуминиева окачена фасада, собствени климатици и индивидуални електромери и водомери. Отдава се под наем напълно обзаведено и оборудвано с всичко необходимо за моментално стартиране на работа. Работило е като ресторант в продължение на 15 год, ползвано от един ползвател.

Сградата е клас А, изцяло офисна, с множество услуги, 24-часова работа 7 дни в седмицата, жива охрана, професионална поддръжка на общите части, оптичен интернет, всички комуникации. В сградата има банки, ИТ компании, софтуерни компании, архитекти, счетоводители, сладкарница Неделя, магазини алкохол и цигари. 

Сградата разполага със собствен паркинг с над 120 паркоместа, които могат да се наемат, зад нея има голям общински паркинг със свободен достъп за клиенти на сградата. Възможност за поставяне на рекламни надписи по фасадата и указателните табели на сградата.

Цената не включва разходите по управление на общите части на сградата и ДДС.

Работим с колеги, не се притеснявайте да ни се обаждате. 

Последно добавени имоти